Underholdningskampen

Underholdningskampen

Publisert av Tor Inge Stokke den 26.08.16. Oppdatert 22.03.17.


                Velkommen til Underholdningskampen 2016!

Underholdningskampen er en underholdningskonkurranse for skolekorps på Østlandet. Formidling, spilleglede og en helhetlig sceneopptreden står i fokus. Se mer på http://underholdningskampen.no/

onkurransen finner sted lørdag 19. november på Oslo katedralskole, Ullevålsveien 31, 0171 Oslo. Alle fra skolekorpset deltar. Juniorer, aspiranter, hovedtropp – både for musikere og drill. Hele gjengen! Alle!

Alle møter direkte på Oslo katedralskole kl. 09:00. Oppmøtested er ved kafeteriaen utenfor Aulaen. Alle i korpset vil da få utdelt deltakerbånd. Det er ikke alt for mange gateparkeringsplasser i området, så husk å beregne tilstrekkelig tid! Pilestredet Park parkeringshus og Edderkoppen parkeringshus ligger bare 5 minutters gange fra skolen. 

Vi er på scenen (som første korps) kl. 10:00.

Inngangsbillett koster kr. 100,- men alle under 18 år kommer inn gratis. Det blir en flott konsert, og vi oppfordrer til at så mange som mulig deltar som publikum (inviter gjerne foreldre/besteforeldre etc). Premieutdeling og festkonsert med Oslo Brass Band er kl. 17:00 for de ønsker det.

Informasjon om antrekk er sendt ut i egen epost. Se også bilder fra konkurransen under fanen "Album".