Sommertur 2016

Sommertur 2016

Publisert av Tor Inge Stokke den 26.08.16.
Turen gikk til Italia, og vi bodde i byen Garda, som ligger på østsiden av Gardasjøen!Avreise lørdag den 25. juni og retur til Norge torsdag ettermiddag 30. juni.

Program hovedtrekk:

 Dag 1:           Oppmøte på Gardermoen kl. 06.00. Flight DY1856 med Norwegian kl. 08.00 direkte til Venezia. Ankomst Venezia flyplass kl. 10.40 og buss til leilighetshotellet i Garda. Innsjekking på hotellet, velkomstmøte og felles middag på hotellet om kvelden.

 Dag 2:          Frokost på hotellet. Dag til egen disposisjon. Felles middag på hotellet om kvelden.

 Dag 3:           Frokost på hotellet. Utflukt med buss til Verona. Festivalopptreden på Piazza Bra. Mulighet også for å opptre inne på det 2000 år gamle amfiteateret Arena de Verona.  Felles lunsj i Verona. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 4:           Frokost på hotellet. Heldagsutflukt til fornøyelsesparken Gardaland. www.gardaland.it. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 5:           Frokost på hotellet. Tidlig middag på hotellet. Ettermiddag/kveldsutflukt til Torri del Benaco med festivalopptreden. Buss tilbake til hotellet. 

Dag 6:          Frokost på hotellet. Utsjekk og hjemreise. Flight DY1857 kl. 14.00 med ankomst 16.40.


 

 
Stedsbeskrivelse

Basen vår blir på Poiano Resort to kilometer fra byen Garda. Selve Garda by har mange koselige smågater og en lang strandpromenade med kaféer og restauranter, så her er noe for alle!  

Gardasjøen er Italias største innsjø. Den ligger i nord-Italia mellom Milano i sørvest og Verona i sørøst, Venezia ligger enda lenger sørøst.